Foreningen

Pathfinder Society Danmark

Foreningens formål er at skabe en støttende ramme for rollespillere til at indgå i og udbrede det aktive sociale fællesskab kendt som Pathfinder/Starfinder Society. Dette gøres gennem arrangementer, kurser og andre sociale aktiviteter.

Dette betyder blandt andet at foreningens medlemmer har gratis adgang til diverse arrangementer for foreningen er hovedansvarlig for. Det betyder også at foreningen forsøger så vidt muligt at tage sig af foreningens medlemmer, når vi er på besøg ved andre arrangementer.

Foreningen har som sådan ikke et fast tilholdssted, da Pathfinder Society er verdensomspændende og kan spilles over alt, men for foreninglivets skyld er vores tilholdsted i Danmarks hovedstad, København.

Som medlem er man, via. sit kontingent, også med til at holde hjemmesiden kørende, og er til en hver tid velkommen til at foreslå ændringer og/eller tilbyde sig selv til en given opgave, så som at holde hjemmesiden ved lige, være kontakt person til en anden forening.

Medlemsskab koster 100 dkk. i 2019 men vil måske ændre sig når vi ser hvordan foreningen udvikler sig. Se mere om tilmelding til foreningen her på siden.